Για νέα σχετικά με
τεχνολογια και Gadgets
μπείτε εδώ

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2008

Άλλη μια τυπική μέρα...

Τι άλλο θα μπορούσα να κάνω; Μα φυσικά να πάω για μάθημα στον Εχίνο! Τι!; Δεν έχετε ξαναπάει!; Χμμ... Μετά από μια διαδρομή που θυμίζει ράλλυ Ακρόπολης, φτάνεις σε ένα "στενο" δρόμο... Με πολύ.. πολύ ομίχλη, υγρασία και ότι δυσκολία μπορείτε να φανταστείτε... Βέβαια εδώ ο δρόμος θυμίζει εγνατία οδό, αφού μέσα στον Εχίνο στενεύει ακόμη περισσότερο (και ας μη το πιστεύετε)!!!


Οι άνθρωποι εκεί πάνω ζούνε στους δικούς τους ρυθμούς!! Σε άλλο κόσμο! Και είτε το πιστεύετε είτε όχι κάποιοι από εμάς πηγαίνουν εκεί για να κάνουν μάθημα που έχει σχέση με "βιολογικές καλλιέργειες"! Βέβαια είναι κάπως δύσκολο αφού τα ελληνικά δεν είναι το ατού τους οπότε δεν είναι και το πιο απλό να δώσεις εξηγήσεις για "βιολογικά προϊόντα" χρησιμοποιόντας όσο πιο απλό λεξιλόγιο γίνεται!


Και ένα last comment... αν τυχόν πιστεύετε ότι έχετε οδηγήσει σε δύκολα μέρη, τότε δείτε αυτό το δρόμο διπλής κυκλοφορίας και απλά συγκρίνετε το πλάτος από ενα μηχανάκι σε σχέση με το δρόμο για να αντιληφθείτε την έννοια "στενός δρόμος" (ενημερωτικά είναι κεντρικός δρόμος του Εχίνου)

1 σχόλιο:

Erisadesu είπε...

den exw idea pou einai auto alla mou arese h perigrafh sou kai oi fotografies.


Οι κυριότερες ειδήσεις

Google Maps

Μεταφράστε διάφορες γλώσσες

GOOGLE POWERED MULTIMEDIA SEARCH


SEARCH